Cuțit bucătărie Victorinox 5.2000.31 Rosewood Chef 31 cm
Cod: VX5.2000.31_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul are un mâner din lemn de palisandru, care este foarte dur, rezistent și plăcut la atingere. Mânerul din palisandru oferă cuțitului un aspect elegant și luxos.
Lama forjată dintr-o singură bucată de oțel crom-molibden-vanadiu X50CrMoV15 are o lungime de 31 cm și are o tranziție perfectă de la lamă către mâner, ceea ce asigură rezistența ridicată a cuțitului. Oțelul X50CrMoV15 este mai durabil și are o rezistență mai bună la uzură în comparație cu celelalte oțeluri folosite în mod obișnuit la fabricarea cuțitelor pentru bucătărie. Duritatea corectă și ascuțirea controlată cu laser asigură o ascuțime de lungă durată.
Utilizare: cuțitul pentru bucătărie este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază al fiecărui bucătar. Cuțitul poate fi utilizat pentru tăierea tuturor ingredientelor, fie că este vorba de curățarea cărnii sau tăierea legumelor.
Întreținere: se spală manual sub jet de apă călduță cu detergent. Nu se spală în mașina de spălat vase.
Țara de origine: Elveția. Toate cuțitele Victorinox sunt fabricate integral în Elveția.
Cuțite Victorinox
Istoria companiei Victorinox a început în 1884 în Elveția. De-a lungul timpului, cuțitele Victorinox au devenit celebre la nivel mondial datorită calității și funcționalității lor ridicate. Cuțitul elvețian (Swiss Army Knife) este sinonimul calității și se numără printre cele mai vândute tipuri de cuțite din lume. Victorinox produce cuțite elvețiene în mai multe dimensiuni, cele mai populare fiind de 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm și 130 mm. Cuțitele elvețiene Victorinox sunt fabricate din oțel inoxidabil călit la o duritate de 56 HRC. Fierăstraiele pentru lemn, foarfecele și pilele pentru unghii au o duritate de 53 HRC, șurubelnițele, deschizătoarele de conserve și cleștele 52 HRC, iar tirbușonul 49 HRC.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite de bucătar |
---|---|
EAN: | 7611160501288 |
Greutate: | 260 g |
Lungimea lamei: | 31 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | nad 25 cm |
Material lamă: | X50CrMoV15 (1.4116) |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Elveţia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit de bucătar |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Istoria companiei Victorinox a început în 1884 în Elveția. De-a lungul timpului, cuțitele Victorinox au devenit celebre la nivel mondial datorită calității și funcționalității lor ridicate. Cuțitul elvețian (Swiss Army Knife) este sinonimul calității și se numără printre cele mai vândute tipuri de cuțite din lume. Victorinox produce cuțite elvețiene în mai multe dimensiuni, cele mai populare fiind de 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm și 130 mm. Cuțitele elvețiene Victorinox sunt fabricate din oțel inoxidabil călit la o duritate de 56 HRC. Fierăstraiele pentru lemn, foarfecele și pilele pentru unghii au o duritate de 53 HRC, șurubelnițele, deschizătoarele de conserve și cleștele 52 HRC, iar tirbușonul 49 HRC.