Cuțit bucătărie de bucătar Victorinox GRAND MAÎTRE 7.7403.20G 20 cm
Cod: 7.7403.20G_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul are un mâner din polimer termoplastic (POM),, care are o rezistență ridicată la uzură, apă și șocuri și este rezistent la temperaturi de până la 130 °C.
Lama forjată dintr-o singură bucată de oțel crom-molibden-vanadiu X50CrMoV15 are o lungime de 20 cm și are o tranziție perfectă de la lamă la mâner, ceea ce asigură o rezistență ridicată cuțitului. Oțelul X50CrMoV15 este mai rezistent și menține muchia mai bine în comparație cu oțelurile folosite la fabricarea cuțitele de bucătărie obișnuite. Duritatea corectă și ascuțirea controlată cu laser asigură o ascuțime de lungă durată.
Utilizare: Cuțit de bucătărie cu lamă lată și ușor curbată pentru tăierea rapidă și eficientă a legumelor, plantelor ierbacee sau chiar a cărnii.
Întreținere: cuțitul poate fi spălat în mașina de spălat vase, însă pentru o mai mare rezistență a tăișului și o durată de viață mai lungă a cuțitului, recomandăm spălarea clasică cu detergent în apă călduță.
Țara de origine: Elveția. Toate cuțitele Victorinox sunt fabricate integral în Elveția.
Cuțite Victorinox
Istoria companiei Victorinox a început în 1884 în Elveția. De-a lungul timpului, cuțitele Victorinox au devenit celebre la nivel mondial datorită calității și funcționalității lor ridicate. Cuțitul elvețian (Swiss Army Knife) este sinonimul calității și se numără printre cele mai vândute tipuri de cuțite din lume. Victorinox produce cuțite elvețiene în mai multe dimensiuni, cele mai populare fiind de 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm și 130 mm. Cuțitele elvețiene Victorinox sunt fabricate din oțel inoxidabil călit la o duritate de 56 HRC. Fierăstraiele pentru lemn, foarfecele și pilele pentru unghii au o duritate de 53 HRC, șurubelnițele, deschizătoarele de conserve și cleștele 52 HRC, iar tirbușonul 49 HRC.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite bucătărie Victorinox |
---|---|
EAN: | 7611160706188 |
Lungimea lamei: | 20 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 20,00 - 24,99 cm |
Material lamă: | X50CrMoV15 (1.4116) |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Elveţia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit de bucătar |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Istoria companiei Victorinox a început în 1884 în Elveția. De-a lungul timpului, cuțitele Victorinox au devenit celebre la nivel mondial datorită calității și funcționalității lor ridicate. Cuțitul elvețian (Swiss Army Knife) este sinonimul calității și se numără printre cele mai vândute tipuri de cuțite din lume. Victorinox produce cuțite elvețiene în mai multe dimensiuni, cele mai populare fiind de 58 mm, 84 mm, 91 mm, 111 mm și 130 mm. Cuțitele elvețiene Victorinox sunt fabricate din oțel inoxidabil călit la o duritate de 56 HRC. Fierăstraiele pentru lemn, foarfecele și pilele pentru unghii au o duritate de 53 HRC, șurubelnițele, deschizătoarele de conserve și cleștele 52 HRC, iar tirbușonul 49 HRC.