Cuțit de bucătar Kanetsune Seki KC-951 Chef
Cod: KC-951_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele din seria KC-950 sunt fabricate în Japonia din oțel inoxidabil DSR-1K6 cu conținut ridicat de carbon. Această lamă din oțel de calitate superioară conține 0,6% carbon și este îmbogățită cu molibden, obținându-se astfel o compoziție perfect echilibrată. Suprafața lor are un design caracteristic „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor de pe lamă.
Lungimea totală a cuțitului este de 30,5 cm, ceea ce îl face un partener excelent pentru provocările culinare de zi cu zi. Lama sa, cu o lungime de 18 cm, are o duritate de 58 HRC, ceea ce asigură o ascuțime excelentă și o durată lungă de viață. Mânerul este fabricat din lemn Pakkawood, care nu numai că are un aspect estetic elegant, dar garantează și o prindere confortabilă și fermă. Cuțitul Kanetsune KC-951 Chef este special conceput pentru bucătari profesioniști și bucătari pasionați de gătitul acasă. Mânerul său elegant din Pakkawood oferă o prindere confortabilă și garantează că veți avea întotdeauna controlul asupra tăierii.
Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite bucătărie |
---|---|
EAN: | 4956856729519 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 115 g |
Lungime totală: | 30,5 cm |
Lungimea lamei: | 18 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 12,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Teacă: | fără teacă |
Tip de cuțit: | Cu lama fixă |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit de bucătar |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.