Cuțit Kanetsune Seki KC-952 Santoku
Cod: KC-952_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele din seria KC-950 sunt fabricate în Japonia din oțel inoxidabil DSR-1K6 cu conținut ridicat de carbon. Această lamă excelentă din oțel conține 0,6% carbon completat cu molibden, obținând astfel o compoziție perfect echilibrată. Suprafața lor are un design distinctiv „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor de pe lamă.
Vă prezentăm partenerul perfect pentru bucătărie – cuțitul japonez Kanetsune Seki KC-952 Santoku, dotat cu caracteristici excepționale care vă vor duce experiența culinară la un nivel superior. Santoku este cel mai bine vândut model dintre cuțitele japoneze datorită celor trei caracteristici excepționale: tăierea, tocarea și mărunțirea alimentelor. Versatilitatea sa este de neegalat, permițându-vă să tăiați cu ușurință toate tipurile de carne, pește, legume și chiar și cele mai delicate fructe, cum ar fi căpșunile. Lama are o lungime de 16,5 cm. Lungimea totală a cuțitului este de 29,5 cm, cu o greutate de numai 120 g. Datorită dimensiunilor sale, cuțitul oferă o manevrare ușoară și precizie în prepararea deliciilor culinare. Mânerul este fabricat din lemn ușor, Lemnul conferă cuțitului un aspect estetic elegant, dar și o prindere confortabilă. Fie că sunteți un bucătar experimentat sau începător, acest cuțit japonez este conceput pentru a îndeplini cele mai înalte standarde și pentru a fi regele bucătăriei.
Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite bucătărie |
---|---|
EAN: | 4956856729526 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 115 g |
Lungime totală: | 29,5 cm |
Lungimea lamei: | 16,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 13 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Teacă: | fără teacă |
Tip de cuțit: | Cu lama fixă |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Santoku |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.