Cuțit Kanetsune Seki KC-954 Petty
Cod: KC-954_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele din seria KC-950 sunt fabricate în Japonia din oțel inoxidabil DSR-1K6 cu conținut ridicat de carbon. Această lamă excelentă din oțel conține 0,6% carbon și este îmbogățit cu molibden, obținând astfel o compoziție perfect echilibrată. Suprafața lor are un design distinctiv „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor de pe lamă.
Cuțitul japonez mic de bucătărie KC-954 Petty, pentru tocat sau feliat legume, este foarte ușor și precis și va fi apreciat în special de bucătarii mai experimentați, care îi recunosc avantajele. Datorită durității sale remarcabile de 58 HRC, își păstrează muchia ascuțită ca un brici chiar și după o utilizare îndelungată. Lungimea totală a cuțite este de 23,5 cm, cu o lungime a lamei de 12 cm. Mânerul este fabricat din lemn, care nu numai că are un aspect estetic elegant, dar garantează și o prindere confortabilă și fermă.
Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite bucătărie |
---|---|
EAN: | 4956856729540 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 55 g |
Lungime totală: | 23,5 cm |
Lungimea lamei: | 12 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 12,00 - 14,99 cm |
Lungimea mânerului: | 11,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Teacă: | fără teacă |
Tip de cuțit: | Cu lama fixă |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit legume |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.