Cuțit Kanetsune Seki KC-955 Sujihiki

Cod: KC-955
280 Lei 231,40 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit pentru bucătărie Sujihiki, din oțel inoxidabil, DSR-1K6. Lungime lamă 21 cm. Lungime totală 34 cm. Mâner din Pakkawood.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele din seria KC-950 sunt fabricate în Japonia din oțel inoxidabil DSR-1K6 cu conținut ridicat de carbon. Această lamă excelentă din oțel conține 0,6% carbon și este îmbogățit cu molibden, obținând astfel o compoziție perfect echilibrată. Suprafața lor are un design distinctiv „Tsuchime”, care permite eliberarea rapidă a alimentelor de pe lamă.

Cuțitul Sujihiki este ideal pentru tăierea precisă a feliilor subțiri de carne proaspătă sau afumată, pește sau legume. Lama lungă de 21 cm permite o tăiere precisă și perfectă, pe care chiar și bucătarii profesioniști o vor aprecia. Lungimea totală a cuțitului este de 34 cm, ceea ce îl face alegerea ideală pentru cei care apreciază nu numai performanța, ci și frumusețea și tradiția producătorilor de cuțite din Japonia. Mânerul este realizat din lemn, care nu numai că are un aspect estetic elegant, dar garantează și o prindere confortabilă și fermă. Lăsați-vă fermecați de măiestria Japoniei și adăugați astăzi acest uimitor instrument de bucătărie la colecția dvs.!

Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite bucătărie
EAN: 4956856729557
Duritatea lamei: 58 HRC
Greutate: 115 g
Lungime totală: 34 cm
Lungimea lamei: 21 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 13 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Teacă: fără teacă
Tip de cuțit: Cu lama fixă
Tip de cuțit pentru bucătărie: Sujihiki
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.