Cuțit bucătărie pentru feliat KAI Shun Classic 30,5 cm
Cod: DM-0735_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul japonez de bucătărie KAI pentru feliat din seria Shun Classic, cu lungimea lamei de 30,5 cm, este o combinație între fierăria samurailor din vechime și procesele de fabricație tehnologice avansate. Rezultatul este un cuțit damasc de calitate excepțională, realizat manual cu atenție la cele mai mici detalii și proiectat pentru a-și păstra ascuțimea maximă pe termen lung. Cuțitele sunt destinate în special utilizării profesionale, dar fiecare bucătar ar trebui să experimenteze tăierea cu cuțite de calitate premium.
Indiferent dacă tăiați carne crudă sau gătită, cuțitele pentru feliat sunt potrivite pentru tăierea oricărui tip de șuncă, curcan sau rață prăjită, datorită formei lor lungi și subțiri. Lama lungă vă oferă ascuțimea necesară, iar mânerul ergonomic vă asigură un control mai bun la fiecare tăiere. Dacă doriți felii perfecte pe farfurie, cuțitul pentru feliat este alegerea evidentă.
De ce să alegeți cuțitul KAI Shun Classic:
✅KAI se numără printre cei mai importanți producători japonezi de cuțite moderne
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai noi tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil AUS-8, păstrează ascuțimea pe termen lung și este ușor de ascuțit,
✅cuțit japonez autentic.
Lamă inoxidabilă AUS-8
Cuțitul a fost fabricat din oțel inoxidabil AUS-8 cu rezistență ridicată la uzură. Cuțitul își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp, iar ascuțirea este foarte ușoară.
Mâner din lemn de pakka rezistent
Designul estetic plăcut este accentual de mânerul elegant de culoare neagră din lemn de pakka. Lemnului i s-a adăugat o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.
Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Bolsterul metalic integrat are o funcție de protecție, dar crește și stabilitatea și echilibrul în timpul tăierii.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv a oaselor de pește sau a alimentelor congelate.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului:aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.
Ascuțire: în timp, pe cuțite apar primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite feliat |
---|---|
EAN: | 4901601433159 |
Greutate: | 197 g |
Lungime totală: | 43 cm |
Lungimea lamei: | 30,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | nad 25 cm |
Lungimea mânerului: | 12,5 cm |
Material lamă: | AUS-8 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit feliat |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.