Cuțite filetat
Cuțitele pentru filetat sunt folosite la prelucrarea și filetarea peștelui. Un cuțit bun pentru filetat pește trebuie să aibă o lamă flexibilă, subțire, foarte ascuțită și un mâner ferm anti-alunecare. Un astfel de cuțit va ușura procesarea și filetarea peștelui și vă va face munca mult mai ușoară. În magazinul nostru puteți găsi cuțite profesionale de filetat Swedish Frosts (Mora) , care sunt utilizate pe scară largă în industria de prelucrare a peștelui, cuțite de filetat Victorinox și multe altele.
Selectarea produsului
Listă produse
Cuțit elvețian pentru bucătărie, cu mâner din TPE (elastomer termoplastic) și lamă lungă de 30 cm, din oțel inoxidabil de bună calitate. Cuțit pentru filetat, conceput pentru...
Cuțit elvețian pentru bucătărie, cu mâner din TPE (elastomer termoplastic) și lamă lungă de 18 cm, din oțel inoxidabil de bună calitate. Cuțit pentru filetat, conceput pentru...
