Cuțit bucătărie pentru filetat KAI Shun Classic Flexible 18 cm

Cod: DM-0761
911 Lei 752,89 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit de bucătărie pentru filetat KAI Shun Classic Flexible, din oțel inoxidabil AUS-8, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 18 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul japonez de bucătărie KAI Flexible pentru filetarea peștelui, din seria Shun Classic, cu lungimea lamei de 18 cm, este o combinație între fierăria samurailor antici și procesele de producție tehnic avansate. Rezultatul este un cuțit de bună calitate, construit manual și proiectat până în cele mai mici detalii pentru a păstra cât mai mult din ascuțimea sa. Cuțitele sunt destinate în special utilizării profesionale, dar fiecare bucătar ar trebui să experimenteze tăierea cu cuțite de calitate superioară.

Cuțitul pentru filetat de bucătărie are o lamă subțire, flexibilă și foarte ascuțită, pe care o veți folosi la prelucrarea și filetarea peștelui. Cuțitul pentru filetat nu poate lipsi din echipamentul niciunui pescar experimentat sau al unei persoane care îi place să pregătească mâncăruri din pește sau fructe de mare./p>

De ce să alegeți cuțitul KAI Shun Classic Flexible:

✅KAI este unul dintre cei mai renumiți producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de muncă manuală,
✅oțel inoxidabil AUS-8 care păstrează ascuțimea pe termen lung și este ușor de ascuțit,
✅cuțit japonez autentic..

Lamă inoxidabilă AUS-8

Cuțitul a fost fabricat din oțel inoxidabil AUS-8 cu rezistență ridicată la uzură. Cuțitul își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp, iar ascuțirea este foarte ușoară.

Mâner din lemn de pakka rezistent

Designul estetic plăcut este subliniat de mânerul elegant de culoare neagră din lemn de pakka. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Bolsterul metalic integrat are o funcție de protecție, dar crește și stabilitatea și echilibrul la tăiere.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna numai manual.

Depozitare: la depozitarea cuțitelor, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea minoră sau la colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a uneipietre de ascuțit tradiționale sau pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite filetat
EAN: 4901601354249
Greutate: 109 g
Lungime totală: 29,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 11,5 cm
Material lamă: AUS-8
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit filetat
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.