Cuțit bucătărie pentru pâine KAI Shun White 23 cm

Cod: DM-0705NW
1 242 Lei 1 026,45 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit bucătărie pentru pâine KAI Shun White, din oțel de damasc, mâner din lemn de pakka alb, lungimea lamei 23 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul japonez KAI pentru pâine, din seria Shun White, cu lungimea lamei de 23 cm, este o combinație între fierăria samurailor din vechime și procesele de producție tehnic avansate. Rezultatul este o serie de cuțite damasc de calitate excepțională, construite manual cu atenție la cele mai mici detalii și proiectate pentru a-și păstra ascuțimea maximă pe termen lung. Cuțitele sunt destinate în special utilizării profesionale, dar fiecare bucătar ar trebui să experimenteze tăierea cu cuțite de calitate premium.

Cuțitul pentru pâine se remarcă prin lama lungă, specială, parțial zimțată. În afară de pâine, îl puteți folosi, desigur, și pentru prelucrarea altor alimente dure. Lama solidă vă taie cu ușurință pâinea crocantă, baghetele preferate, prăjiturile și, în lunile de vară, chiar și pepeni suculenți. Uitați de tăiatul plictisitor din fiecare dimineață – lama parțial zimțată asigură o tăiere perfectă, fără zdrobirea și ruperea inutilă a produselor de panificație.

De ce să alegeți cuțitul KAI Shun White:

✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează în continuare o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel de Damasc de calitate (32 straturi), miez de tăiere premium VG MAX,
✅cuțit japonez autentic.

Lama VG MAX din oțel de Damasc

Lamele pentru cuțitele din seria Shun Classic vă vor fermeca încă de la prima vedere cu oțelul de Damasc cu un model semi-lucios distinctiv. Pentru cuțitele japoneze tradiționale, standardul este oțelul stratificat, în care miezul tăietor (hagane) este protejat de părțile laterale din oțel mai moale (jigane). Acest cuțit nu face excepție.

Hagane din oțel VG MAX foarte dur este inserat între două plăci de oțel Damasc cu 32 de straturi. Miezul tăietor conferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și o ascuțime ridicată. Oțelul de Damasc de pe părțile laterale conferă lamei rezistență și un aspect elegant. Lama are un tăiș ascuțit pe ambele părți.

VG-Max este un oțel japonez premium, care se bazează pe cunoscutul VG-10, dar oferă câteva îmbunătățiri. Este îmbogățit cu un conținut mai mare de crom, carbon și vanadiu, ceea ce îl face foarte dur (61 HRC) și, comparativ cu VG-10, care este deja de foarte bună calitate, rămâne ascuțit mai mult timp și are o rezistență mai bună la coroziune.

Mâner din lemn de pakka rezistent

Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul elegant, de culoare neagră, din lemn de pakka. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul este terminat cu un inel negru modelat din polimer solid ce protejează mâna în cazul alunecării.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv a oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeaunadeparte de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, pe cuțite apar primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze pentru bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite pâine
EAN: 4901601009323
Duritatea lamei: 61 HRC
Greutate: 206 g
Lungime totală: 35,5 cm
Lungimea lamei: 23 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 12,5 cm
Material lamă: VG-Max
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit pâine
Tip oțel: Oțel de Damasc
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.