Furculiță pentru carne KAI Shun Classic 16,5 cm

Cod: DM-0709
1 118 Lei 923,97 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Furculiță pentru carne KAI Shun Classic din oțel inoxidabil cu mâner din lemn pakka. Lungime totală este de 27 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Furculiță pentru carne KAI Shun Classic din oțel inoxidabil cu mâner din lemn pakka. Lungime totală este de 27 cm.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: KAI Shun Classic
EAN: 4901601572728
Greutate: 132 g
Lungime totală: 27 cm
Lungimea lamei: 16,5 cm
Lungimea mânerului: 10,5 cm
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Furculiță pentru carne
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.