Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Protecția pentru lamă KAI (L) pentru o lungime maximă a lamei de 17 cm servește ca o protecție perfectă pentru cuțitele de bucătărie și previne uzura nedorită.
Protecția pentru lamă KAI (L) pentru o lungime maximă a lamei de 24 cm servește ca o protecție perfectă pentru cuțitele de bucătărie și previne uzura nedorită.
Protecția pentru lamă KAI (L) pentru o lungime maximă a lamei de 32 cm servește ca o protecție perfectă pentru cuțitele de bucătărie și previne uzura nedorită.
Piatră de ascuțit combinată KAI cu o granulație 3000 pentru ascuțirea inițială a cuțitelor și granulație 6000 pentru ascuțirea fină sau întreținerea tăișurilor.
Piatră de ascuțit combinată KAI cu granulație de 400 pentru ascuțirea inițială a cuțitelor și granulație 1000 pentru ascuțirea fină sau întreținerea tăișurilor.
Uleiul de camelia este ideal pentru îngrijirea lamelor din oțel carbon și pentru protecția mânerelor din lemn ale cuțitelor. Include și o cârpă din microfibră.
Setul de cuțite japoneze din oțel inoxidabil conține 3 cuțite (cuțit universal 10 cm, cuțit universal 15 cm, cuțit de bucătar) din ediția KAI Wasabi Black.