Masatele diamantate
Masatele diamantate sunt utilizate pentru retușarea rapidă a cuțitelor. Nu numai că pot ascuți ușor lama cuțitului, dar pot și îndepărta mici zgârieturi sau crestături, ceea ce ajută la obținerea unei muchii netede și drepte.
În comparație cu masatele ceramice, ascuțirea cu un masat diamantat este mult mai rapidă, dar, pe de altă parte, îndepărtează puțin mai mult material.
#ShowMore#
Când se utilizează masatul diamantat
Puteți utiliza masatul diamantat pe cuțite cu o duritate mai mare a oțelului, precum și pe cuțite mai moi. Spre deosebire de masatele metalice, masatele diamantate îndepărtează un strat fin de pe lama cuțitului, de aceea se recomandă utilizarea lor în medie o dată sau de două ori pe lună. Puteți ascuți chiar și un cuțit pentru pâine cu un masat diamantat. Cu toate acestea, acesta trebuie să fie un masat cu un diametru mai mic, pentru a vă permite să ajungeți cu ușurință la zimți.</lp
Când NU trebuie utilizat
Nu utilizați masatul diamantat de fiecare dată când gătiți, deoarece acest lucru va îndepărta inutil materialul de pe lama cuțitului.
Listă produse
Masat diamantat pentru ascuțit Taidea, cu formă ovală. Datorită suprafeței sale diamantate, este potrivit și pentru cuțite din oțel foarte dur. Mâner din plastic, orificiu...
Masat diamantat pentru ascuțit Sharpi, formă ovală, cu granulație 600. Suprafața diamantată îl face potrivit și pentru cuțite fabricate din oțeluri foarte dure. Mâner din...
Masat diamantat pentru ascuțit cu suprafața abrazivă ovală, mâner din plastic și inel pentru agățare. Lungime suprafeței abrazive 23 cm.
