Cuțit bucătărie KAI Shun Classic satâr 17 cm

Cod: DM-0767
1 139 Lei 941,32 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic, din oțel inoxidabil AUS-8, cu mâner din lemn de pakka negru, lungimea lamei 17 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Satârul japonez KAI din seria Shun Classic cu lungimea lamei de 17 cmeste o combinație între fierăria samurailor antici și procesele de producție tehnologice avansate. Rezultatul este un cuțit de calitate excepțională, construit manual și proiectat până în cele mai mici detalii pentru a păstra cât mai mult din ascuțimea sa. Cuțitele sunt destinate în special utilizării profesionale, dar fiecare bucătar ar trebui să experimenteze tăierea cu cuțite de calitate premium.

Cuțitul pentru bucătărie se remarcă prin lama largă, care face față chiar și celor mai mari bucăți de carne, pasăre sau pește. Cuțitul pentru măcelărie promite performanță profesională și, desigur, ceea ce se apreciază cel mai mult la lucrul cu carnea: confort, siguranță și eficiență. Eficientizați-vă gătitul și tăiați preparatele din carne cu satârurile de bucătărie KAI.

De ce să alegeți cuțitul KAI Shun Classic:

✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil AUS-8, păstrează ascuțimea pe termen lung și este ușor de ascuțit,
✅cuțit japonez autentic, extrem de ascuțit.

Lamă inoxidabilă AUS-8

Cuțitul este fabricat din oțel inoxidabil AUS-8 cu o rezistență relativ ridicată la uzură. Cuțitul își păstrează ascuțimea pentru o perioadă relativ lungă de timp, iar ascuțirea este foarte ușoară.

Mâner din lemn de pakka rezistent

Designul estetic plăcut este subliniat de mânerul elegant de culoare neagră din lemn de pakka. Lemnului i s-a adăugat o rășină de înaltă calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Bolsterul metalic integrat are o funcție de protecție, dar crește și stabilitatea și echilibrul în timpul tăierii.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv a oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți întotdeauna cuțitele îndepărtându-le de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna exclusiv manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea de oțeluri de ascuțit, care sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Satâre
EAN: 4901601393064
Greutate: 407 g
Lungime totală: 29 cm
Lungimea lamei: 17 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 12 cm
Material lamă: AUS-8
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Satâre
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.