Cuțit bucătărie Samura Mad Bull Chopper Red

Cod: SMB-0040R
622 Lei 514,05 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit tradițional de bucătar sârbesc. Perfect pentru tăiat, tocat, feliat și tăiat cubulețe. Nu este prea greu, dar este un satâr performant, cu o lamă foarte ascuțită și un profil convex. Cuțitul de bucătărie cu lamă lungă de 18 cm, fabricată din oțel inoxidabil AUS-8 japonez de înaltă calitate, forjat manual. Mânerul din G10 în roșu și negru este rezistent, durabil și plăcut la atingere. Metalul forjat manual oferă un aspect unic fiecărui cuțit. Se recomandă utilizarea unei piatre de ascuțit pentru ascuțire.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțit tradițional sârbesc de bucătar. Perfect pentru tăiere, tocare, feliere și tăiere în cubulețe. Nu este prea greu, dar este rezistent, cu lama ascuțită ca o lamă de ras și profil convex. Cuțit pentru bucătărie cu lama lungă de 18 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de calitate, forjat manual. Mânerul din G10 de culoare roșu-negru este solid, rezistent și plăcut la atingere. Forjarea manuală conferă fiecărui cuțit un aspect unic.

Cuțitul are mâner din material compozit modern G10, care are o rezistență ridicată la uzură, umiditate, șocuri și, în același timp, este foarte plăcut la atingere.

Lama din oțel inoxidabil japonez AUS-8 forjat manual dintr-o singură bucată are o lungime de 18 cm. Oțelul AUS-8 este mult mai rezistent și menține mai bine ascuțimea în comparație cu oțelurile folosite în mod obișnuit pentru cuțitele de bucătărie . De asemenea, poate fi ascuțit relativ ușor pentru a obține o ascuțime ridicată.

Utilizare: legume și carne - tăiere, tocare, feliere și tăiere în cubulețe.

Întreținere: se recomandă spălarea manuală cu detergent în apă caldă, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Ascuțire: se recomandă utilizarea unei pietre de ascuțit.

Cuțite Samura

Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.

Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.

Parametri suplimentari

Categorie: Satâre
EAN: 4751029323910
Duritatea lamei: 59 - 60 HRC
Grosimea lamei: 3 mm
Lungime totală: 30 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: AUS-8
Material mâner: G10
Țara de origine: China
Teacă: Piele
Tip de cuțit pentru bucătărie: Satâre
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Samura este un producător modern de cuțite de bucătărie de tip japonez, care anterior a colaborat cu marca Mcusta. Din 2010, Samura fabrică cuțite sub propria marcă. Cuțitele de bucătărie Samura reprezintă o combinație între cuțitele japoneze și cele europene. Spre deosebire de cuțitele japoneze tradiționale, cuțitele Samura sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt mai puțin fragile, ceea ce elimină posibilitatea de a se rupe tăișul. Totuși, ele păstrează excelentele proprietățile de tăiere specifice cuțitelor japoneze.

Cuțitele Samura sunt fabricate din oțeluri inoxidabile japoneze de calitate, având o duritate de 58-61 HRC. Producătorul utilizează oțeluri AUS-8, AUS-10, VG-10 sau oțel de damasc. Mânerele sunt, de asemenea, fabricate din materiale de primă clasă, cum ar fi G10, micarta, lemn de palisandru sau plastic ABS.