Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 18 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate. Cuțitul santoku este...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 23 cm lungime, fabricat din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate....
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 16,7 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate. Cuțitul nakiri are...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 24 cm lungime, fabricat din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn de paka este robust și rezistent la umiditate....
Set de cuțite pentru bucătărie Samura din seria Kaiju Bolster. Cuțitele pentru bucătărie Samura Kaiju sunt de bună calitate, cu forme clasice, mâner din material compozit...
