Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit japonez de bucătar Gyuto Satake Misaki, din oțel inoxidabil, mâner din lemn, lungimea lamei 21 cm.
Cuțit japonez Satake Magoroku Saku Deba, din oțel inoxidabil, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 15,5 cm.
Cuțit elvețian pentru bucătărie, cu mâner din lemn de arțar și lamă lungă de 17 cm, fabricat din oțel inoxidabil de bună calitate. Cuțitul Santoku este ideal pentru felierea și...
Cuțit elvețian pentru bucătărie, cu mâner din lemn de nuc și lamă lungă de 17 cm, fabricat din oțel inoxidabil de bună calitate. Cuțitul Santoku este ideal pentru felierea și...
