În cazul cadourilor de Moș Nicolae, vă rugăm să plasați comanda până pe 27 noiembrie cel târziu, pentru a avea siguranța că va ajunge la timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cuțite japoneze

Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.

La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.

3 articole în total

Listă produse

22839 3 kai seki magoroku kaname ae 5502
1 429 Lei

Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Kaname Kiritsuke, din oțel VG Xeos extrem de dur, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 19,5 cm.

Cod: AE-5502
22836 3 kai seki magoroku kaname ae 5501
1 294 Lei

Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Kaname Kiritsuke, din oțel VG Xeos extrem de dur, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 15 cm.

Cod: AE-5501
22833 3 kai seki magoroku kaname ae 5500
1 139 Lei

Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Kaname Kiritsuke, din oțel VG Xeos extrem de dur, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 12 cm.

Cod: AE-5500

Controlul listărilor

3 articole în total