În cazul cadourilor de Moș Nicolae, vă rugăm să plasați comanda până pe 27 noiembrie cel târziu, pentru a avea siguranța că va ajunge la timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cuțite japoneze

Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.

La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.

2 articole în total

Listă produse

15037 kanetsune seki fruit knife kc 076 kama gata kuchynsky noz na zeleninu a ovocie
84 Lei

Kanetsune Seki Fruit Knife KC076 Kama-gata este un cuțit japonez de bucătărie mai mic, potrivit pentru lucrul cu fructe și legume, cu o lamă lungă de 8,8 cm, din oțel inoxidabil...

Cod: KC-076
7595 1 samura damascus kuchynsky noz na zeleninu
262 Lei

Cuțit pentru bucătărie exclusivist, cu lama de 8,7 cm lungime, din oțel de damasc japonez cu duritate de până la 61 HRC. Mânerul realizat din material compozit G10 este...

Cod: SD-0010

Controlul listărilor

2 articole în total