Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit universal pentru bucătărie Petty din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 13 cm, lungime totală 23 cm. Mâner din lemn de platan.
Cuțit pentru bucătărie Santoku mic, fabricat din oțel de damasc, cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 14 cm, lungime totală 27,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțit mic universal pentru bucătărie din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 14 cm, lungime totală 27 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțit pentu bucătărie Sakimaru Gyuto din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 36 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Rosewood Petty Damascus este instrumentul perfect pentru felierea, tăierea și curățarea ingredientelor. Lama solidă de 13,5 cm lungime este...
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Deba, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 12 cm.
