Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit pentru bucătărie Santoku din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 18 cm, lungime totală 31,5 cm. Mâner din lemn de platan.
Cuțit pentru bucătărie Santoku din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 18,5 cm, lungime totală 33,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Rosewood Santoku Damascus, fabricat din oțel japonez, cu o lungime a lamei de 18,5 cm, poate tăia cu ușurință toate tipurile de materiale. Va...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 18 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate. Cuțitul santoku este...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 16,7 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate. Cuțitul nakiri are...
Cuțit pentru bucătărie Nakiri din oțel inoxidabil VG-10. Lungimea lamei 16,5 cm, lungime totală 29 cm. Mâner din lemn Pakkawood.
Cuțit de bucătărie Santoku, din oțel de damasc, cu mâner din rășină, lungimea lamei de 17 cm.
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 19,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 16,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 16,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 15 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper steel),...
Cuțit japonez Usuba, din oțel carbon SK5, cu o singură teșitură, mâner din lemn de magnolie, lungimea lamei 16 cm.
Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 15 cm.
Cuțit japonez Satake Nakiri, din oțel inoxidabil, mâner din lemn, lungimea lamei 17,5 cm.
Cuțit japonez Satake Magoroku Saku Deba, din oțel inoxidabil, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 15,5 cm.
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Santoku, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 17 cm.
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Deba, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 15,5 cm.
