În cazul cadourilor de Moș Nicolae, vă rugăm să plasați comanda până pe 27 noiembrie cel târziu, pentru a avea siguranța că va ajunge la timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cuțite japoneze

Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.

La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.

1 articole în total

Listă produse

22791 3 kai seki magoroku shoso ab 5168
394 Lei

Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Shoso Nakiri, din oțel inoxidabil 5Cr15MoV, cu tăiș convex, cu mâner metalic, lungimea lamei de 16,5 cm.

Cod: AB-5168

Controlul listărilor

1 articole în total