Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit pentru bucătărie Santoku din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 18 cm, lungime totală 31,5 cm. Mâner din lemn de platan.
Cuțit pentru bucătărie Santoku mic, fabricat din oțel de damasc, cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 14 cm, lungime totală 27,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțit pentru bucătărie Santoku din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 18,5 cm, lungime totală 33,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Rosewood Santoku Damascus, fabricat din oțel japonez, cu o lungime a lamei de 18,5 cm, poate tăia cu ușurință toate tipurile de materiale. Va...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 18 cm din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate. Cuțitul santoku este...
Cuțit de bucătărie Santoku, din oțel de damasc, cu mâner din rășină, lungimea lamei de 17 cm.
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Santoku, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 17 cm.
