Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Set de cuțite pentru bucătărie Samura din seria Kaiju Bolster. Cuțitele pentru bucătărie Samura Kaiju sunt de bună calitate, cu forme clasice, mâner din material compozit...
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit de bucătar Gyuto cu lungimea lamei de 21 cm, un cuțit petty de 15 cm și un cuțit paring de 9 cm. Cutie...
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit Santoku cu lungimea lamei de 17 cm, un cuțit Nakiri cu lungimea lamei de 16,5 cm și un cuțit petty cu...
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit santoku cu lungimea lamei de 17 cm și un cuțit petty cu lungimea lamei de 13,5 cm.
Set de cuțite japoneze fabricate din oțel carbon SK5 cu duritate 62 HRC. Include 2 cuțite din seria Satake Yoshimitsu. Mânere din lemn de magnolie.
Set de cuțite japoneze fabricate din oțel carbon SK5 cu duritate 62 HRC. Include 6 cuțite din seria Satake Yoshimitsu. Mânere din lemn de magnolie.
