Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit tradițional japonez Deba pentru bucătărie. Lamă din oțel Shirogami. Lungimea lamei 24 cm, lungime totală 41 cm. Mâner din lemn de magnolie.
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 16,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 15 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper steel),...
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Deba, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 12 cm.
Cuțit japonez Satake Magoroku Saku Deba, din oțel inoxidabil, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 15,5 cm.
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Deba, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 15,5 cm.
