Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit universal pentru bucătărie din oțel de Damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungimeatotală 34,5 cm. Mâner din lemn de platan.
Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 15 cm.
Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 9 cm.
Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 20 cm.
XIN Cutlery Nakiri este un cuțit japonez pentru bucătărie de tip Nakiri - o formă tradițională japoneză de cuțit care este proiectată pentru tăierea legumelor. Este ideal pentru...
