În cazul cadourilor de Moș Nicolae, vă rugăm să plasați comanda până pe 27 noiembrie cel târziu, pentru a avea siguranța că va ajunge la timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cuțite japoneze

Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.

La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.

3 articole în total

Listă produse

22378 kai dm 0718
1 170 Lei

Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Santoku, cu tăiș tip hollow grind, din oțel de damasc, cu mâner din lemn de pakka negru, lungimea lamei 18 cm.

Cod: DM-0718
21648 boker core wood santoku 130735 1
601 Lei

Cuțit pentru bucătărie Böker Core Wood Santoku, din oțel X50CrMoV15, mâner din lemn de nuc. Lungimea lamei 16,5 cm.

Cod: 130735
21618 boker core professional santoku 130835 1
430 Lei

Cuțit pentru bucătărie Böker Core Professional Santoku, din oțel X50CrMoV15, mâner din plastic. Lungimea lamei 16,5 cm.

Cod: 130835

Controlul listărilor

3 articole în total