Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit pentru bucătărie Nakiri din oțel inoxidabil VG-10. Lungimea lamei 16,5 cm, lungime totală 29 cm. Mâner din lemn Pakkawood.
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit Santoku cu lungimea lamei de 17 cm, un cuțit Nakiri cu lungimea lamei de 16,5 cm și un cuțit petty cu...
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit santoku cu lungimea lamei de 17 cm și un cuțit petty cu lungimea lamei de 13,5 cm.
Cuțit damasc exclusivist japonez Santoku, lungime lamă 18 cm, din oțel SPG2.
Cuțit damasc exclusivist japonez Gyuto, lungime lamă 21 cm, din oțel SPG2.
Cuțit damasc exclusivist japonez Sujihiki, lungime lamă 24 cm, din oțel SPG2.
