Din cauza sărbătorilor legale, comenzile din perioada 24-28 decembrie vor fi predate curierului începând cu 29 decembrie.
🎄🎁🎅 Crăciun Fericit! 🎅🎁🎄

Cuțite japoneze

Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.

La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.

Selectarea produsului

3 articole în total

Listă produse

19346 dellinger resin future blue kiritsuke k h164 1
560 Lei

Cuțit de bucătărie Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din rășină, lungimea lamei de 20,5 cm.

Cod: K-H164
19340 dellinger resin future blue santoku k h189 1
632 Lei

Cuțit de bucătărie Santoku, din oțel de damasc, cu mâner din rășină, lungimea lamei de 17 cm.

Cod: K-H189
3996 1 kuchynsky noz opinel intempora santoku n 219 1
285 Lei

Cuțit de bucătar din seria Intempora de la producătorul francez Opinel. Lama Santoku de 17 cm, din oțel inoxidabil Sandvik 12C27, este ideală pentru tăiere și feliere....

Cod: 002219

Controlul listărilor

3 articole în total