Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Hekiju Yanagiba, pentru stângaci, din oțel inoxidabil AUS-8, cu mâner din plastic negru, cu o singură teșitură, lungimea lamei de 21 cm.
Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Hekiju Deba, pentru stângaci, din oțel inoxidabil AUS-8, cu mâner din lplastic negru, cu o singură teșitură, lungimea lamei de 15 cm.
Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Usuba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 16,5 cm.
Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Yanagiba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 27 cm.
Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Yanagiba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 24 cm.
Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Deba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 21 cm.
Cuțit japonez KAI Shun Pro Sho Deba, din oțel inoxidabil AUS-10, cu o singură teșitură, mâner din lemn de pakka închis la culoare, lungimea lamei 16,5 cm.
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel). Mâner în formă de...