Cuțit bucătărie pentru dezosat Dellinger Carbon Fragment Boning 15,5 cm

Cod: K-H140B
368 Lei 304,13 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțitul pentru dezosat Dellinger Carbon Fragment, extrem de ascuțit, este ideal pentru dezosare și manipularea rapidă a carnii. Lama conică, din oțel de damasc, are o lungime de 15,5 cm și un design inspirat de cuțitele în stil japonez. Lama este caracterizată de o ușoară curbură, foarte utilă la dezosare în jurul articulațiilor. Cuțitul este versatil, ceea ce îl face foarte potrivit pentru orice bucătărie. Dacă nu doriți să vă petreceți toată după-amiaza dezosând carne, acest cuțit va fi de ajutor. Faceți gătitul mai plăcut cu ajutorul cuțitele de bucătărie produse de Dellinger.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Carbon Fragment Boning vă va fi de ajutor în special pentru dezosarea și prelucrarea rapidă a cărnii. Lama îngustă din oțel de Damasc are o lungime de 15,5 cm și designul său amintește de cuțitele japoneze. O caracteristică a lamei este și curbura ușoară, care este foarte utilă la dezosarea în zona articulațiilor. Cuțitul are o utilizare versatilă, datorită căreia se potrivește perfect în orice bucătărie. Dacă nu doriți să petreceți toată după-amiaza dezosând carne, acest cuțit va fi un ajutor garantat. Faceți gătitul mai plăcut și savurați o nouă experiență folosind cuțitele de bucătărie marca Dellinger.

Cuțitele din seria „Dellinger Carbon Fragment” reprezintă simbolul cuțitelor moderne. Lama acestui cuțit este fabricată printr-o metodă de călire de bună calitate în cuptoare cu vid speciale, care sunt apoi răcite cu azot. Cuțitul este ascuțit la un unghi de 12-15 grade pentru a obține o duritate de aproximativ 60 HRC și o ascuțime excepțională. Cuțitele sunt ideale pentru grătar sau bucătăria în aer liber. Oțelul de Damasc utilizat nu conține niciun miez (Full Damascus) și îndeplinește toate cerințele dvs. pentru un cuțit modern.

Mânerul din carbon al cuțitului conferă un aspect modern și se caracterizează prin ușurința extremă în prindere. În combinație cu lama extrem de ascuțită, acesta va deveni cu siguranță o bijuterie în bucătăria dumneavoastră. Nituirea dublă asigură rezistența perfectă, stabilitatea și îmbinarea impecabilă a tăișului din oțel Damasc cu mânerul.

Cuțitele Dellinger sunt fabricate din materiale naturale de calitate. Utilizarea oțelului de Damasc face ca fiecare cuțit să fie o piesă specială și inimitabilă. Din acest motiv, fiecare produs poate diferi, ceea ce conferă fiecărei piese o anumită doză de originalitate. Cuțitele sunt livrate cu o finisare detaliată și au o calitate uniformă.

Dimensiuni: lungime totală 29 cm și greutate 145 g.

Întreținere și curățare: fiecare cuțit merită o îngrijire specială. Cuțitele din oțel de Damasc nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Spălați-le numai manual și uscați-le imediat. Nu uitați să le ungeți ocazional cu ulei. În cazul contactului cuțitului cu unele elemente mai agresive, pe lamă ar putea apărea coroziunea materialului. Cuțitele din oțel japonez nu trebuie utilizate în niciun caz pentru tăierea alimentelor dure și congelate. Ar putea duce la ruperea tăișului sau la desprinderea unei părți. Nu folosiți niciodată cuțitul drept levier și evitați orice îndoire sau lovire a tăișului. Depozitați cuțitele într-un loc sigur, ferit de copii (ideal pe un suport magnetic).

Ascuțirea cuțitului: pentru ascuțirea cuțitelor din oțel de Damasc, vă recomandăm să utilizați pietre de ascuțit diamantate sau cu apă (waterstone). Dacă nu sunteți siguri de abilitățile dvs. de ascuțire, vă recomandăm să apelați la un profesionist. Deteriorările cauzate de ascuțirea necorespunzătoare sunt ireversibile.

Avantajele produsului:

✅oțel de Damasc de calitate,
✅ascuțire extremă,
✅duritatea materialului,
✅design japonez.

Cuțite Dellinger

În spatele mărcii Dellinger se află un grup de oameni care împărtășesc o pasiune pentru cuțite și dorința de a se diferenția. Pe lângă producția cuțitelor clasice, aceștia se concentrează, de asemenea, pe vânzarea altor instrumente de tăiere și a diferitelor accesorii. Brandul este preocupat în special de funcționalitatea și unicitatea fiecărui produs. Oferta include piese cu design creativ și interesant. Acestea pot include modelare unică, decorare sau soluții inovatoare care diferențiază cuțitele lor de altele de pe piață. Uneltele de la Dellinger vor atrage pe oricine își dorește piese care sunt atât practice, cât și atrăgătoare din punct de vedere estetic.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite măcelărie
EAN: 8595705403239
Duritatea lamei: 60 HRC
Greutate: 145 g
Grosimea lamei: 2,4 mm
Lungime totală: 29 cm
Lungimea lamei: 15,5 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 11,5 cm
Material lamă: Oțel de Damasc
Material mâner: Fibră de carbon
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit dezosat
Tip oțel: Oțel de Damasc
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

În spatele mărcii Dellinger se află un grup de oameni care împărtășesc o pasiune pentru cuțite și dorința de a se diferenția. Pe lângă producția cuțitelor clasice, aceștia se concentrează, de asemenea, pe vânzarea altor instrumente de tăiere și a diferitelor accesorii. Brandul este preocupat în special de funcționalitatea și unicitatea fiecărui produs. Oferta include piese cu design creativ și interesant. Acestea pot include modelare unică, decorare sau soluții inovatoare care diferențiază cuțitele lor de altele de pe piață. Uneltele de la Dellinger vor atrage pe oricine își dorește piese care sunt atât practice, cât și atrăgătoare din punct de vedere estetic.