Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Listă produse
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit de bucătar Gyuto cu lungimea lamei de 21 cm, un cuțit petty de 15 cm și un cuțit paring de 9 cm. Cutie...
Cuțit pentru bucătărie Nakiri din oțel inoxidabil VG-10. Lungimea lamei 16,5 cm, lungime totală 29 cm. Mâner din lemn Pakkawood.
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit Santoku cu lungimea lamei de 17 cm, un cuțit Nakiri cu lungimea lamei de 16,5 cm și un cuțit petty cu...
Set de cuțite japoneze din oțel inoxidabil VG-10. Setul include un cuțit santoku cu lungimea lamei de 17 cm și un cuțit petty cu lungimea lamei de 13,5 cm.
Cuțit tradițional japonez Deba pentru bucătărie. Lamă din oțel Shirogami. Lungimea lamei 24 cm, lungime totală 41 cm. Mâner din lemn de magnolie.
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 19,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei forjate manual este de 16,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Yanagiba. Lungimea lamei forjate manual este de 27 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Yanagiba. Lungimea lamei forjate manual este de 24 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Yanagiba. Lungimea lamei forjate manual este de 21 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 16,5 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel),...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Deba. Lungimea lamei forjate manual este de 15 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper steel),...
