Set cuțite pentru bucătărie KAI Wasabi Black DM-0781JP67
Cod: DM-0781JP67_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Setul de cuțite de bucătărie KAI Wasabi Black DM-0781JP67 este rezultat din bucătăria tradițional[ japonez[. Cuțitele sunt perfecte pentru uz casnic. Serie cu un design minimalist este foarte ușor de utilizat și este potrivită în special pentru bucătarii care caută un echilibru între preț și performanță.
De ce să alegeți setul de cuțite KAI Seki Wasabi Black:
✅KAI este unul dintre producătorii de top de cuțite japoneze moderne KAI,
✅Cuțitele sunt fabricate folosind cea mai recentă tehnologie,
✅Păstrează o proporție ridicată de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate 58 HRC și durabilitate ridicată,
✅cuțite japoneze autentice.
Oțel inoxidabil 1K6
Lamele cuțitelor sunt fabricate din oțel inoxidabil 1K6 , cu o duritate 58 HRC.. Acesta este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu o rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom.
Mâner fabricat din plastic impermeabil
Toate cuțitele din pachet au un mâner negru elegant din plastic rezistent la apă. Materialul este, de asemenea, foarte plăcut la atingere datorită pudrei de bambus adăugate.
Forma ovală, tipică, a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură.
Setul include 5 cuțite:
- Cuțit universal cu lungimea lamei de 10 cm, util în special pentru prelucrarea legumelor sau fructelor. Cuțitul este suficient de manevrabil și pentru marinarea cărnii sau decorarea platourilor cu fructe.
- Cuțitul Santoku cu lama de 16,5 cm este cunoscut în Japonia și sub denumirea de „cuțitul celor trei virtuți”, ceea ce spune totul despre utilizarea sa versatilă la tăierea peștelui, cărnii și a legumelor.
- Cuțit Deba cu lama de 15 cm pentru filetarea peștelui și tăierea cărnii. Spre deosebire de alte cuțite japoneze, acestea au o lamă mult mai robustă și mai grea, cu o singură teșitură.
- Cuțit Nakiri cu lama de 16,5 cm este utilizat în special pentru tăierea legumelor. De asemenea, vă ajută la tăierea ingredientelor mai mari, cum ar fi țelina sau varza. Lățimea suficientă a lamei poate fi utilă și la scoaterea ingredientelor din oală.
- Cuțit Yanagiba cu lama de 21 cm este destinat în principal pentru tăierea peștelui dezosat, filetarea și, dintre cuțitele japoneze, este candidatul ideal pentru prepararea sushi-ului. Se caracterizează prin lama lungă și subțire cu o singură teșitură ideală pentru a obține tăieturi foarte subțiri.
Pachetul include o husă specială pentru depozitarea și transportul cuțitelor de bucătărie. Cuțitele rămân la locul lor și nu se deteriorează. În teacă puteți depozita până la cinci cuțite de diferite dimensiuni.
Cuțitele sunt fabricate integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă din lemn sau plastic destinată tăierii. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, deoarece pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când se lucrează cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu se spală în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorare sau la colorarea metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului: mânerele din plastic rezistent nu necesită întreținere specială.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să le ascuțiți într-un mod profesionist din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit.Nu vă obosiți inutil folosind masate, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze de bucătărie KAI datorită gradului lor ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Set cuțite bucătărie |
---|---|
EAN: | 4260163211712 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Set cuțite bucătărie |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.