Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit pentu bucătărie Sakimaru Gyuto din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 36 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțit pentru bucătărie Gyuto din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 36,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Rosewood Gyuto Damascus, fabricat din oțel japonez, cu o lungime a lamei de 21 cm, poate tăia cu ușurință toate tipurile de materiale. Îl...
Cuțit japonez de bucătar Gyuto Satake Misaki, din oțel inoxidabil, mâner din lemn, lungimea lamei 21 cm.
Cuțit damasc exclusivist japonez Gyuto, lungime lamă 21 cm, din oțel SPG2.
Tojiro Shippu FD-595 este un cuțit japonez pentru bucătărie de tip Gyuto- un cuțit mare de bucătar, cu lama lungă de 24 cm din oțel de damasc cu miez din oțel inoxidabil VG-10....
