Cuțite japoneze
Cuțitele pentru bucătărie japoneze profesionale diferă semnificativ de tipurile obișnuite de cuțite europene atât în ceea ce privește forma cât și construcția. Cel mai comun tip de cuțit de bucătărie japonez este Santoku, acesta este similar cu cuțitele de bucătărie europene. Cu toate acestea, în afară de Santoku, am început deja să folosim și alte tipuri de cuțite, cum ar fi Nakiri, Gyuto, Deba, Yanagiba și alte cuțite de bucătărie japoneze. Cuțitele japoneze taie foarte bine, sunt bine ascuțite și duritate lamei este bună, însă sunt relativ fragile și trebuie folosite cu grijă.
La Kniland veți găsi cuțite pentru bucătărie moderne de tip japonez de la Samura, precum și cuțite de tip Santoku de la alți producători internaționali, cum ar fi Böker din Solingen, Germania, Opinel sau Victorinox.
Listă produse
Cuțit universal pentru bucătărie din oțel de Damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungimeatotală 34,5 cm. Mâner din lemn de platan.
Cuțit de bucătărie pentru pâine și produse de patiserie, fabricat din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 37 cm. Mâner octogonal din...
Cuțit pentru bucătărie Kiritsuke Gyuto din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 36,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțit pentru bucătărie Gyuto din oțel de damasc cu miez din oțel VG-10. Lungimea lamei 21,5 cm, lungime totală 36,5 cm. Mâner octogonal din fibră de carbon și G10.
Cuțitul extrem de ascuțit Dellinger Rosewood Gyuto Damascus, fabricat din oțel japonez, cu o lungime a lamei de 21 cm, poate tăia cu ușurință toate tipurile de materiale. Îl...
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 23 cm lungime, fabricat din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn pakawood este robust și rezistent la umiditate....
Cuțit pentru bucătărie cu lamă de 24 cm lungime, fabricat din oțel inoxidabil japonez AUS-8 de bună calitate. Mânerul din lemn de paka este robust și rezistent la umiditate....
Cuțit tradițional japonez Deba pentru bucătărie. Lamă din oțel Shirogami. Lungimea lamei 24 cm, lungime totală 41 cm. Mâner din lemn de magnolie.
Cuțit de bucătar din oțel inoxidabil DSR-1K6. Lungimea lamei 21 cm, lungimea totală 34 cm. Mâner din lemn Pakkawood.
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Yanagiba. Lungimea lamei forjate manual este de 24 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Yanagiba. Lungimea lamei forjate manual este de 21 cm, din oțel japonez premium Shirogami 2 (cunoscut și sub denumirea de White Paper...
Cuțit de bucătărie KAI Shun Classic Kiritsuke, din oțel de damasc, cu mâner din lemn pakka negru, lungimea lamei de 20 cm.
Cuțit japonez de bucătar Gyuto Satake Misaki, din oțel inoxidabil, mâner din lemn, lungimea lamei 21 cm.
Cuțit japonez Satake Yoshimitsu Yanagiba Sashimi, din oțel carbon, cu o singură teșitură, mâner din lemn, lungimea lamei 21 cm.
