Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku Shoso Chef‘s 21 cm
Cod: AB-5159_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul de bucătar japonez KAI cu lungimea lamei de 21 cm din seria de cuțite Seki Magoroku Shosoeste o adevărată bijuterie pentru orice bucătărie. Lamele din această serie sunt forjate din oțel inoxidabil și sunt ascuțite cu maximă precizie tehnică. Rezultatul sunt lame care asigură o manipulare plăcută, ușoară și sigură. Cuțitele sunt ideale pentru utilizarea zilnică în bucătărie și sunt foarte ușor de curățat.
Cuțitul de bucătar este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază al fiecărui bucătar. Se deosebește de cuțitele universale prin lama mai lată și mai lungă cu vârful subțire, datorită cărora este relativ ușor să tăiați chiar și ingredientele mai puțin maleabile, precum nucile sau plantele ierbacee. Cuțitul de bucătărie cu formă versatilă poate fi utilizat pentru tăierea tuturor ingredientelor, fie că este vorba de curățarea cărnii sau tăierea legumelor.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Shoso:
✅KAI este unul dintre cei mai renumiți producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil utilizat pentru mâner și lamă,
✅cuțit japonez autentic.
Oțel inoxidabil 5CR15MoV
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 5CR15MoV cu duritate 56 HRC, ceea ce garantează o ascuțime de lungă durată și o uzură redusă a materialelor. Tăișul convex conferă cuțitului stabilitatea necesară, ideală pentru tăieturi curate și precise. Cuțitele cu acest tip de tăiș, în combinație cu lama subțire, sunt potrivite și pentru bucătarii care nu au mai lucrat cu cuțite japoneze. Tăișul nu se rupe și reprezintă un compromis perfect între ascuțimea de lungă durată și ușurința în manipulare. Suprafața satinată mată a lamei subliniază eleganța cuțitului.
Mâner din oțel inoxidabil
Mânerul ergonomic cu model în formă de diamant este fabricat integral din oțel inoxidabil. Forma simetrică asigură o manevrare plăcută, iar modelul oferă o prindere sigură și confortabilă la fiecare tăiere.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna exclusiv manual.
Depozitare: la depozitarea cuțitelor, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea minoră sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4901601219876 |
Duritatea lamei: | 56 HRC |
Greutate: | 149 g |
Lungime totală: | 34 cm |
Lungimea lamei: | 21 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 20,00 - 24,99 cm |
Lungimea mânerului: | 13 cm |
Material lamă: | 5Cr15MoV |
Material mâner: | Metal |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit de bucătar |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Flat |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.