Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku Shoso Deba 18 cm

Cod: AK-1132
472 Lei 390,08 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez KAI Seki Magoroku Shoso Deba, din oțel inoxidabil 5Cr15MoV, cu tăiș convex, cu mâner metalic, lungimea lamei de 18 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul japonez pentru bucătărie KAI tip Deba cu lungimea lamei de 18 cm din seria de cuțite Seki Magoroku Shosoeste o adevărată bijuterie în orice bucătărie. Lamele din această serie sunt forjate din oțel inoxidabil și ascuțite cu maximă precizie tehnică. Rezultatul sunt lame care asigură o manipulare plăcută, ușoară și sigură. Cuțitele sunt ideale pentru utilizarea zilnică în bucătărie și sunt foarte ușor de curățat.

Cuțitele Deba sunt utilizate în bucătăria japoneză pentru filetarea peștelui și tăierea cărnii. Vârful ascuțit se descurcă nu numai cu peștele, ci și cu fructele de mare mai mici. Cu partea din față a lamei puteți fileta cu ușurință, iar partea din spate, mai solidă, poate fi utilizată pentru tăierea oaselor mai mici de pește.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Shoso:

✅KAI este unul dintre cei mai renumiți producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil utilizat pentru mâner și lamă,
✅cuțit japonez autentic.

Oțel inoxidabil 5CR15MoV

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 5CR15MoV cu duritate 56 HRC, ceea ce garantează o ascuțime de lungă durată și o uzură redusă a materialelor. Suprafața satinată mată a lamei subliniază eleganța cuțitului.

Mâner din oțel inoxidabil

Mânerul ergonomic cu model în formă de diamant este fabricat integral din oțel inoxidabil. Forma simetrică asigură o manevrare plăcută, iar modelul oferă o prindere sigură și confortabilă la fiecare tăiere.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna exclusiv manual.

Depozitare: la depozitarea cuțitelor, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea minoră sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601177541
Duritatea lamei: 56 HRC
Greutate: 250 g
Lungime totală: 31 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 13 cm
Material lamă: 5Cr15MoV
Material mâner: Metal
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Deba
Tip oțel: Oțel inoxidabil

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.