Cuțit bucătărie pentru legume și fructe Kanetsune Seki Fruit Knife KC-075
Cod: KC-075_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 este un cuțit pentru bucătărie japonez de tip petty - un cuțit mai mic pentru bucătărie, potrivit pentru lucrul cu fructe și legume, cu o lamă lungă de 9,8 cm din oțel inoxidabil 420J2. Mânerul și apărătoarea lamei sunt fabricate din lemn de cireș sălbatic.
Utilizare: petty este un cuțit pentru bucătărie universal mai mic, ideal pentru lucrul cu legume și fructe și pentru activități obișnuite în bucătărie.
Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Pentru îngrijirea părților din lemn ale cuțitului, recomandăm uleiul de camelie sau uleiul de in.
Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4956856720752 |
Finisajul suprafeței lamei: | Satin |
Lungimea lamei: | 9,8 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 9,00 - 9,99 cm |
Material lamă: | 420 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit legume |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.