Cuțit bucătărie pentru legume și fructe Kanetsune Seki Fruit Knife KC-075

Cod: KC-075
89 Lei 73,55 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 este un cuțit japonez de bucătărie de tip Petty - un cuțit de bucătărie mai mic, potrivit pentru lucrul cu fructe și legume, cu o lamă lungă de 9,8 cm, din oțel inoxidabil 420J2. Mânerul și apărătoarea tăișului sunt realizate din lemn de cireș sălbatic. Un cuțit universal pentru sarcinile zilnice de bucătărie și lucrul cu legume și fructe.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul Kanetsune Seki Fruit Knife KC075 este un cuțit pentru bucătărie japonez de tip petty - un cuțit mai mic pentru bucătărie, potrivit pentru lucrul cu fructe și legume, cu o lamă lungă de 9,8 cm din oțel inoxidabil 420J2. Mânerul și apărătoarea lamei sunt fabricate din lemn de cireș sălbatic.

Utilizare: petty este un cuțit pentru bucătărie universal mai mic, ideal pentru lucrul cu legume și fructe și pentru activități obișnuite în bucătărie.

Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Pentru îngrijirea părților din lemn ale cuțitului, recomandăm uleiul de camelie sau uleiul de in.

Cuțite de bucătărie Kanetsune Seki

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4956856720752
Finisajul suprafeței lamei: Satin
Lungimea lamei: 9,8 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 9,00 - 9,99 cm
Material lamă: 420
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit legume
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Această companie a fost fondată în orașul japonez Seki, în anul 1964. Încă din 1930, strămoșii fondatorilor au fabricat cuțite de bucătărie pentru comerțul en-gros, datorită cărora acest oraș a primit supranumele „Orașul cuțitelor”. Kanetsune a fost un fierar ce realiza katana, care a trăit în jurul secolelor XIV-XV, iar săbiile sale erau cunoscute și în străinătate. La Kanetsune Seki, se crede că datorită celor mai noi tehnologii și tehnicilor tradiționale de producție, vor obține un rezultat care garantează calitatea, așa cum erau katanele realizate de maestrul Kanetsune.