Cuțit bucătărie pentru legume Tojiro Shippu Damascus Petty FD-591 9 cm
Cod: FD-591_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Tojiro Shippu Petty FD-591 este un cuțit de bucătărie japonez pentru tăierea legumelor, cu lama lungă de 9 cm. Lama cuțitului este fabricată din oțel de Damasc, care are 62 de straturi, cu miez din oțel inoxidabil VG-10. Mânerul din lemn de magnolie în formă de D este foarte plăcut la atingere. Mânerul este terminat cu un inel din corn de bivol. Cuțit pentru bucătărie cu lamă scurtă pentru curățarea rapidă și eficientă a fructelor și legumelor. Cuțitele Tojiro oferă proprietăți de tăiere excelente, datorită materialelor japoneze de primă calitate și accentului pus pe calitatea producției. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro Shippu au un aspect elegant și luxos. Cuțitele vor deveni cu siguranță o bijuterie în bucătăria dvs. și, în plus, vă vor face gătitul mai plăcut.
Cuțitul are un mâner din lemn de magnolie în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Mânerul este terminat cu un inel din corn de bivol. Lama cu lungimea de 9 cm este fabricată din oțel special stratificat cu un tăiș ascuțit pe ambele părți. Stratul mediu (miezul) din oțel inoxidabil VG-10 este protejat pe laterale de oțel de Damasc. Oțelul VG10 este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și o ascuțime ridicată. Duritatea ajunge până la 61 HRC. Oțelul de Damasc de pe laterale conferă lamei rezistență. Cuțitele cu miez din oțel inoxidabil nu necesită o îngrijire atât de riguroasă precum cuțitele din oțel carbon. Acest tip de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale.
Utilizare: Cuțit pentru bucătărie cu lamă scurtă pentru curățarea rapidă și eficientă a legumelor și fructelor.
Întreținere: Se recomandă spălarea manuală delicată în apă caldă, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Deși oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, este ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat și, ocazional, să tratați lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru tratare, recomandăm uleiul de camelie.
Cuțite Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
Duritatea lamei: | 61 HRC |
Greutate: | 65 g |
Lungime totală: | 20 cm |
Lungimea lamei: | 9 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 9,00 - 9,99 cm |
Material lamă: | VG-10 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit legume |
Tip oțel: | Oțel de Damasc |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață