Cuțit bucătărie pentru pâine KAI Seki Magoroku Shoso 24 cm

Cod: AB-5164
389 Lei 321,49 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțit japonez pentru pâine KAI Seki Magoroku Shoso, din oțel inoxidabil 5Cr15MoV, cu tăiș convex, cu mâner metalic, lungimea lamei de 24 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul japonez KAI pentru pâine, cu lungimea lamei zimțate de 24 cm, din seria de cuțite Seki Magoroku Shoso este o adevărată bijuterie în orice bucătărie. Lamele din această serie sunt forjate din oțel inoxidabil și ascuțite cu maximă precizie tehnică. Rezultatul în constituie lame care asigură o manipulare plăcută, ușoară și sigură. Cuțitele sunt ideale pentru utilizarea zilnică în bucătărie și se curăță foarte ușor de orice reziduuri.

Cuțitul pentru pâine se remarcă prin lama lungă, specială, parțial zimțată. În afară de pâine, îl puteți folosi, desigur, și pentru prelucrarea altor alimente dure. Lama solidă vă taie cu ușurință pâinea crocantă, baghetele preferate, prăjiturile și, în lunile de vară, chiar și pepeni suculenți. Uitați de tăiatul plictisitor din fiecare dimineață – lama parțial zimțată asigură o tăiere perfectă, fără zdrobirea și ruperea inutilă a produselor de panificație.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Shoso:

✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează în continuare o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil utilizat pentru mâner și lamă,
✅cuțit japonez autentic.

Oțel inoxidabil 5CR15MoV

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 5CR15MoV cu duritate 56 HRC, ceea ce garantează o ascuțime de lungă durată și o uzură redusă a materialelor. Tăișul convex conferă cuțitului stabilitatea necesară, ideală pentru tăieturi curate și precise. Cuțitele cu acest tip de tăiș, în combinație cu lama subțire, sunt potrivite și pentru bucătarii care nu au folosit până acum cuțite japoneze. Lama nu se rupe și reprezintă un compromis perfect între ascuțimea de lungă durată și manevrabilitatea ușoară. Suprafața satinată mată a lamei subliniază eleganța cuțitului.

Mâner din oțel inoxidabil

Mânerul ergonomic, cu un model distinctiv, în formă de diamant, este fabricat în întregime din oțel inoxidabil. Forma simetrică asigură o manevrare plăcută, iar modelul integrat în formă de diamant oferă o prindere sigură și confortabilă la fiecare tăiere.

Cuțitul este fabricat în întregime în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeaunadeparte de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, pe cuțite apar primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutile pentru cuțitele japoneze pentru bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601219920
Duritatea lamei: 56 HRC
Lungimea lamei: 24 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Material lamă: 5Cr15MoV
Material mâner: Metal
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit pâine
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.