Cuțit bucătărie Tojiro Shirogami Usuba F-919 18 cm

Cod: F-919
746 Lei 616,53 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțit japonez pentru bucătărie de tip Usuba. Lungimea lamei este de 18 cm, din oțel japonez premium Shirogami (cunoscut și sub denumirea de White Paper Steel). Mâner în formă de D realizat din lemn de magnolie, finisat cu un inel din rășină artificială. Usuba este un tip japonez de cuțit, ideal pentru tăierea precisă a legumelor. Este similar cu tipul nakiri, diferența principală fiind că Usuba are o singură teșitură. Este ideal pentru tăierea precisă a legumelor.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele japoneze pentru bucătărie Tojiro din seria Shirogami sunt fabricate din oțel carbon japonez tradițional Shirogami foarte dur,, cunoscut și sub denumirea de White paper steel, care atinge o duritate de până la 61 HRC. Sunt cuțite japoneze tradiționale cu o singură teșitură a lamei. Aceste cuțite sunt destinate utilizatorilor dreptaci. Cuțitele Tojiro Shirogami oferă o combinație de materiale japoneze de primă calitate, aspect elegant și proprietăți de tăiere excelente.

Cuțitul Tojiro Shirogami Usuba F-919 are mâner din lemn de magnolie în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Mânerul este terminat cu un inel din rășină artificială.

Lama cu lungimea de 18 cm este fabricată din oțel special stratificat cu o singură teșitură. Stratul mediu (miezul) din oțel carbon Shirogami este protejat pe laturi de oțel mai moale. Oțelul Shirogami este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți de tăiere excelente și o ascuțime ridicată. Oțelul moale de pe laturi conferă lamei rezistență și facilitează ascuțirea. Acest tip de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Deoarece este vorba de oțel carbon de duritate ridicată, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea.

Utilizare: usuba este o formă japoneză de cuțit. Este similar cu tipul nakiri, principala diferență fiind tipul de tăiș al lamei. Usuba are o singură teșitură tradițională japoneză, nakiri se caracterizează prin două teșituri. Este ideal pentru tăierea precisă a legumelor.

Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat, șters până se usucă și lama trebuie tratată cu ulei pentru a preveni coroziunea. Pentru tratare, recomandăm ulei de camelie.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4960375039196
Duritatea lamei: 61 HRC
Finisajul suprafeței lamei: Satin
Greutate: 195 g
Lungime totală: 31,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: Shirogami 2 - White paper steel
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Usuba
Tip oțel: Oțel carbon
Tip tăiș: Chisel
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață