Cuțit bucătărie Tojiro Shirogami Yanagiba F-909 27 cm
Cod: F-909_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitele japoneze pentru bucătărie Tojiro din seria Shirogami sunt fabricate din oțel carbon japonez tradițional foarte dur, cunoscut și sub denumirea de White paper steel, care atinge o duritate de până la 61 HRC. Sunt cuțite japoneze tradiționale cu o singură teșitură a lamei. Aceste cuțite sunt destinate utilizatorilor dreptaci. Cuțitele Tojiro Shirogami oferă o combinație de materiale japoneze de primă calitate, aspect elegant și proprietăți de tăiere excelente.
Cuțitul are mâner din lemn de magnolie în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Mânerul este prevăzut cu un inel din rășină artificială..
Lama cu lungimea de 27 cm este fabricată din oțel special stratificat cu o singură teșitură. Stratul mediu (miezul) din oțel carbon Shirogami este protejat pe laturi de oțel mai moale. Oțelul Shirogami este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți de tăiere excelente și o ascuțime ridicată. Oțelul moale de pe laturi conferă lamei rezistență și facilitează ascuțirea. Acest tip de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Deoarece este vorba de oțel carbon de duritate ridicată, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea.
Utilizare: Yanagiba este o formă tradițională japoneză de cuțit. Este ideal pentru tăierea precisă a feliilor subțiri, de aceea este utilizat și la prepararea peștelui și a sushi-ului și sashimi-ului.
Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat, șters până se usucă și lama trebuie tratată cu ulei pentru a preveni coroziunea. Pentru tratare, recomandăm ulei de camelie.
Cuțite Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4960375039097 |
Duritatea lamei: | 61 HRC |
Finisajul suprafeței lamei: | Satin |
Grosimea lamei: | 2,8 mm |
Lungime totală: | 40,5 cm |
Lungimea lamei: | 27 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | nad 25 cm |
Material lamă: | Shirogami 2 - White paper steel |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Yanagiba |
Tip oțel: | Oțel carbon |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață