Cuțit bucătărie Böker Damascus Olive Santoku 17,2 cm

Cod: 130437DAM
1 144 Lei 945,45 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit pentru bucătărie Böker Damascus Olive Santoku, din oțel de damasc, mâner din lemn de măslin. Lungimea lamei 17,2 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul de bucătărie Böker Damascus Olive Santoku, cu o lungime a lamei de 17,2 cm, este conceput în principal pentru maeștri bucătari datorită materialelor utilizate, dar va face fericit orice utilizator. Cuțitul japonez Santoku devine un instrument din ce în ce mai popular în Europa. Termenul „Santoku” se traduce prin „trei virtuți/utilizări”, ceea ce este suficient pentru a indica versatilitatea acestui tip de cuțit. Îl puteți folosi atunci când lucrați cu carne, pește și legume. Datorită lamei sale late, este foarte ușor de manevrat. Bucurați-vă de momentele petrecute în bucătărie folosind cuțitele de bucătărie profesionale Böker.

Combinația dintre mânerul japonez tradițional realizat din lemn de măslin și oțelul de damasc extrem de ascuțit subliniază caracterul special al acestui cuțit. Miezul lamei, extrem de durabil și dur, este realizat din oțel inoxidabil VG-10, care este intercalat între 37 de straturi de oțel de damasc. Combinația dintre mânerul japonez și ascuțimea oțelului VG10 nu va aduce doar o experiență cu totul nouă în bucătărie, ci și mult timp economisit, deoarece felierea ingredientelor devine mai rapidă și mai precisă.

Datorită designului tradițional al lamei cuțitul se descurcă chiar și cu alimentele problematice fără să le zdrobească sau să le rupă și mai ales fără să creeze bășici sau dureri mâini. Cuțitul poate face față și tăierii plantelor ierbacee, fără a duce la eliberarea de sucuri, astfel ingredientele nu își pierd aroma. Cu acest cuțit aveți șanse mari să nu lăcrimați atunci când tăiați ceapa.

Comparația „ascuțit ca un brici” este destul de literală în cazul acestui cuțit și veți avea parte de o adevărată experiență culinară la feliere. Calitatea superioară a cuțitelor se bazează pe standardele DIN și ISO, care au devenit norme pentru confecționarea cuțitelor în Solingen, Germania. Un test de eșantionare DIN a confirmat că performanța de tăiere a cuțitelor pentru bucătărie Böker a fost cu 68% mai bună decât cea a produselor concurente. Cuțitele păstrează ascuțimea inițială, ceea ce face ca ascuțirea constantă să facă parte din trecut.

Întreținere și curățare: fiecare cuțit în parte merită o îngrijire specială. Nu spălați niciodată cuțite damascus în mașina de spălat vase. Spălați-le numai manual și uscați-le imediat. Nu uitați să le ungeți ocazional cu ulei. În cazul în care cuțitul intră în contact cu unele dintre cele mai agresive elemente, ar putea apărea coroziunea. Nu folosiți sub nicio formă cuțitele japoneze din oțel pentru a tăia alimente tari și congelate. Tăișul s-ar putea rupe. Nu folosiți niciodată cuțitul pe post de rangă și evitați orice îndoire sau lovire a tăișului.

Ascuțirea cuțitelor: asigurați-vă că folosiți un masat diamantat pentru ascuțit pentru a menține tăișul cuțitelor damascus fabricate din oțel mai dur. Vă recomandăm să utilizați pietre de ascuțit diamantate sau cu apă (waterstone) pentru ascuțire. În cazul în care nu sunteți sigur de abilitățile dvs. de ascuțire, consultați un profesionist. Deteriorările cauzate de ascuțirea necorespunzătoare sunt ireversibile.

Cuțite Böker

Nože Böker.

Producătorul german Böker, cu sediul în Solingen, nu este doar un producător de cuțite, ci și un distribuitor al altor mărci. Cuțitele Böker se bazează pe propriile concepte, dar utilizează și designuri ale unor cunoscuți meșteșugari de cuțite din întreaga lume. Marca oferă un portofoliu larg de cuțite fixe și pliabile. Propriile cuțite sunt lansate pe piață sub mărcile Böker, Boker Plus sau Magnum.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Greutate: 140 g
Grosimea lamei: 3 mm
Lungime totală: 29,8 cm
Lungimea lamei: 17,2 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Germania
Tip de cuțit pentru bucătărie: Santoku
Tip oțel: Oțel de Damasc
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Nože Böker.

Producătorul german Böker, cu sediul în Solingen, nu este doar un producător de cuțite, ci și un distribuitor al altor mărci. Cuțitele Böker se bazează pe propriile concepte, dar utilizează și designuri ale unor cunoscuți meșteșugari de cuțite din întreaga lume. Marca oferă un portofoliu larg de cuțite fixe și pliabile. Propriile cuțite sunt lansate pe piață sub mărcile Böker, Boker Plus sau Magnum.