Cuțit bucătărie de bucătar Tojiro Shippu Black Damascus Gyuto 27 cm FD-1596

Cod: FD-1596
1 718 Lei 1 419,83 Lei fără TVA
Temporar indisponibil
Opțiuni de transport
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Tojiro Shippu Black FD-1596 este un cuțit japonez pentru bucătărie de tip Gyuto - cuțit mare de bucătar, cu lama lungă de 27 cm din oțel de damasc cu miez din oțel inoxidabil VG-10. Mânerul din lemn de castan în formă de D este foarte placut la atingere. Mânerul este finisat cu un inel din polipropilenă. Cuțit de bucătar cu lamă lată pentru felierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele de bucătărie japoneze Tojiro din seria Shippu Black sunt fabricate din lemn de castan și oțel de Damasc cu 62 de straturi și miez din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur (duritate până la 61 HRC). Sunt cuțite japoneze tradiționale cu care suntem obișnuiți în Europa. Datorită materialelor japoneze de primă calitate și accentului pe care producătorul îl pune pe calitatea producției, aceste cuțite oferă proprietăți de tăiere excelente. Pe lângă calitatea premium, cuțitele Tojiro Shippu Black au un aspect luxos și elegant, datorită căruia vor deveni o podoabă pentru bucătăria dumneavoastră.

Cuțitul are un mâner din lemn de castan în formă de D, care este foarte plăcut la atingere. Nuanța închisă a lemnului de castan a fost obținută de producător prin arderea ușoară a lemnului cu foc. Din acest motiv, culoarea mânerului se potrivește foarte bine cu lama de culoare închisă. Arderea a crescut, de asemenea, rezistența lemnului. Mânerul este prevăzut cu un inel negru din polipropilenă.

Lama cu lungimea de 27 cm este fabricată din oțel special stratificat. Stratul mediu (miezul) din oțel inoxidabil VG-10 este protejat pe laturi de oțel de Damasc, care are 62 de straturi și se remarcă printr-un model frumos. Oțelul VG10 este foarte dur și conferă cuțitului proprietăți excelente de tăiere și ascuțime ridicată. Oțelul de Damasc de pe laturi conferă lamei rezistență. Finisajul întunecat al oțelului a fost obținut de producător cu ajutorul oxidului de fier. Un astfel de oțel stratificat este tipic pentru cuțitele japoneze tradiționale. Deoarece este vorba de oțel inoxidabil, lama nu necesită o îngrijire atât de strictă ca și cuțitele din oțel carbon.

Utilizare: Gyuto este un cuțit de bucătărie cu lamă lată pentru tăierea rapidă și eficientă a cărnii, peștelui și legumelor.

Întreținere: Recomandăm spălarea manuală delicată în apă călduță, nu este recomandată spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Deși oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, este ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat și, ocazional, să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentru ungere, recomandăm ulei de camelie.

Cuțite Tojiro

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Duritatea lamei: 61 HRC
Lungimea lamei: 27 cm
Lungimea lamei (de la - până la): nad 25 cm
Material lamă: VG-10
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Gyuto
Tip oțel: Oțel de Damasc
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Japonské kuchynské nože Tojiro.Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.

Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață