Cuțit bucătărie KAI Seki Magoroku Red Wood Deba 15,5 cm
Cod: MGR-0155D_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie japonez KAI tip Deba cu lungimea lamei 15,5 cm din seria de cuțite de lux Seki Magoroku Red Wood cu design tradițional japonez. Designul minimalist este subliniat de oțelul inoxidabil, echilibrul bun, ascuțimea și funcționalitatea ridicată. Seria va impresiona orice bucătar care dorește cuțite japoneze autentice.
Cuțitele Deba sunt utilizate în bucătăria japoneză pentru filetarea peștelui și tăierea cărnii. Spre deosebire de alte cuțite japoneze, acestea au o lamă mult mai robustă, mai groasă și mai grea, cu o singură teșitură. Vârful ascuțit se descurcă nu numai cu pește, ci și cu fructe de mare mai mici. Cu partea din față a lamei puteți fileta cu ușurință, iar partea din spate, mai solidă, poate fi folosită pentru tăierea oaselor mai mici de pește.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Red Wood:
✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează în continuare o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate de 57 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic.
Oțel inoxidabil 1K6
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 nou dezvoltat, cu duritate de 57 HRC. Este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom. Cuțitul este echipat cu o lamă cu tăiș ascuțit pe ambele părți.
Mâner din lemn de pakka rezistent
Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul elegant, de culoare roșu deschis, din lemn de pakka.În lemn este adăugată o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.
Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul este terminat cu un inel negru din polimer rezistent și protejează mâna în cazul alunecării.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv oaselor de pește sau a alimentelor congelate.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna exclusiv manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice.În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame
Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei ascuțiri reduse, de aceea este recomandat să le ascuțiți profesional din când în când. Pentru a asigura ascuțirea permanentă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4260163218209 |
Duritatea lamei: | 57 HRC |
Greutate: | 243 g |
Lungime totală: | 29 cm |
Lungimea lamei: | 15,5 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Lungimea mânerului: | 13,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Lemn |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Deba |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Chisel |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.