Cuțit bucătărie KAI Wasabi Black Yanagiba 21 cm
Cod: 6721Y_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul pentru bucătărie japonez KAI tip Yanagiba cu lungimea lamei de 21 cm din seria de cuțite Wasabi Black este ideal în special pentru uz casnic. Seria cu design minimalist este foarte ușor de utilizat și potrivită în special pentru bucătari care caută un compromis între preț și performanță.
Cuțitele japoneze Yanagiba sunt destinate în principal pentru tăierea peștelui dezosat, filetarea peștelui mic și, dintre cuțitele japoneze, sunt ideale pentru prepararea sushi-ului. Cuțitele Yanagiba se caracterizează prin lama lungă și subțire cu o singură teșitură, datorită cărora se obțin felii subțiri. Aceste felii netede sunt deosebit de importante în prepararea sushi-ului. Lungimea și forma lamei pot aminti ușor de forma frunzei de salcie, de la care cuțitul și-a primit numele.
De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Wasabi Black:
✅KAI este unul dintre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate 58 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic.
Oțel inoxidabil 1K6
Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6, recent dezvoltat, cu duritate 58 HRC. Este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom.
Mâner din plastic rezistent la apă
Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul negru elegant, fabricat din plastic rezistent la apă. Materialul este foarte plăcut la atingere, datorită adaosului de pudră de bambus.
Forma tipică ovală a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul și lama din oțel inoxidabil sunt complet presate și închise cu un bolster metalic, ceea ce împiedică acumularea impurităților.
Cuțitul este fabricat integral în Japonia.
Îngrijirea cuțitelor
Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.
Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți întotdeauna cuțitele departe de corp. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când se lucrează cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu se spală în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna exclusiv manual.
Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la o deteriorare minoră sau o colorare nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.
Îngrijirea mânerului: mânerele din plastic rezistent nu necesită întreținere specială.
Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandată ascuțirea profesională din când în când. Pentru a asigura ascuțirea permanentă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.
Cuțite japoneze KAI
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4901601464559 |
Duritatea lamei: | 58 HRC |
Greutate: | 129 g |
Lungime totală: | 33,5 cm |
Lungimea lamei: | 21 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 20,00 - 24,99 cm |
Lungimea mânerului: | 12,5 cm |
Material lamă: | Daido 1K6 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Yanagiba |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Tip tăiș: | Chisel |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.