Cuțit bucătărie pentru dezosat Tojiro DP VG10 Boning 15 cm F-803
Cod: F-803_ro.png?66daf8e2)
_ro.png?66daf8e8)
_ro.png?66daf8ed)
_ro.png?66daf8f3)
Produse asociate
Descriere detaliată a produsului
Cuțitul tradițional japonez Tojiro DP VG10 Boning oferă o combinație perfectă între oțelul japonez, materialele de primă calitate și designul elegant. Cuțitul japonez destinat dezosării va fi un ajutor excelent la prelucrarea și dezosarea cărnii. Pentru o ascuțire maximă, miezul lamei este fabricat din oțel inoxidabil japonez VG-10 foarte dur, care este inserat între 2 straturi de oțel inoxidabil cromat. Lama extrem de ascuțită, cu o lungime de 15 cm, poate fi utilizată și pentru activități precum tranșarea cărnii sau servirea salamului preferat.
Mânerul din plastic laminat solid vă garantează o prindere confortabilă și o rezistență maximă la deteriorarea externă. Cuțitul pentru bucătărie are o singură teșitură, și este potrivit pentru dreptaci. Între mâner și lamă este inserat un bolster metalic din motive de igienă, care împiedică acumularea de grăsime și diverse impurități. Cuțitul Tojiro VG10 Boning îl veți dori în bucătăria dvs. tocmai datorită proprietăților sale excelente de tăiere, fiabilității de lungă durată și designului atemporal.
Avantajele produsului:
✅oțel japonez VG-10,
✅mâner solid din plastic laminat,
✅bolster metalic pentru eliminarea impurităților,
✅aspect elegant.
Utilizare: cuțit special, ideal pentru dezosare, prelucrare și curățare a cărnii.
Întreținere: se recomandă spălarea manuală delicată în apă călduță, nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase. După utilizare, cuțitul trebuie spălat și șters până se usucă. Oțelul VG-10 este oțel inoxidabil, dar poate fi ușor predispus la coroziune punctiformă, de aceea este recomandat să păstrați cuțitele din VG-10 într-un loc uscat și curat. Din când în când este recomandat să ungeți lama cu ulei pentru a preveni coroziunea punctiformă. Pentruungerere recomandăm ulei de camelie.
Cuțite Tojiro
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață
Parametri suplimentari
Categorie: | Cuțite japoneze |
---|---|
EAN: | 4960375038038 |
Finisajul suprafeței lamei: | Satin |
Greutate: | 170 g |
Lungime totală: | 27,5 cm |
Lungimea lamei: | 15 cm |
Lungimea lamei (de la - până la): | 15,00 - 19,99 cm |
Material lamă: | VG-10 |
Material mâner: | Plastic |
Țara de origine: | Japonia |
Tip de cuțit pentru bucătărie: | Cuțit dezosat |
Tip oțel: | Oțel inoxidabil |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Tojiro este un producător tradițional japonez de cuțite de bucătărie, având sediul în orașul Tsubame din prefectura Niigata, centrul japonez pentru producția de produse din metal. Cuțitele de bucătărie Tojiro sunt fabricate prin metode tradiționale, verificate de secole, în combinație cu tehnologiile moderne. Datorită acestui lucru, cuțitele Tojiro sunt foarte apreciate atât în Japonia, cât și la nivel global. Tojiro își desfășoară întregul proces de fabricație al cuțitelor în Japonia.
Tojiro produce cuțite de bucătărie din materiale tradiționale japoneze, cum ar fi lemnul de magnolie sau castan și utilizează oțel japonez laminat autentic. Acest oțel este fabricat în același mod în care este folosit la producerea săbiilor japoneze tradiționale, katana, din oțel Tamahagane. Miezul acestui oțel laminat este realizat din oțel foarte dur, precum Shirogami (White paper steel), Aogami (Blue Paper Steel) sau VG-10. Acest miez dur este protejat pe laturi de oțel mai moale. Miezul dur conferă lamei excelente proprietăți de tăiere și posibilitatea de a fi ascuțită la o ascuțime ridicată. Oțelul mai moale de pe laturi oferă lamei durabilitate și facilitează ascuțirea. Acest oțel laminat este specific pentru cuțitele japoneze. Deoarece este vorba despre oțel carbon, lama necesită îngrijire regulată pentru a preveni coroziunea. Răsplata pentru această îngrijire constantă va fi un cuțit frumos, funcțional și original pentru toată viață