Cuțit bucătărie pentru feliat KAI Seki Magoroku Red Wood 20 cm

Cod: MGR-0200L
461 Lei 380,99 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez pentru feliat KAI Seki Magoroku Red Wood, din inoxidabil 1K6, cu mâner din lemn pakka roșu, lungimea lamei de 20 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțit japonez KAI de bucătărie pentru feliat, cu lungimea lamei de 20 cm, din seria de cuțite de lux Seki Magoroku Red Wood cu design tradițional japonez. Designul minimalist este accentuat de oțelul inoxidabil, echilibrul bun, ascuțimea și funcționalitatea ridicată. Seria va impresiona pe orice bucătar care își dorește cuțite japoneze autentice.

Indiferent dacă tăiați carne crudă sau gătită, cuțitele pentru feliat sunt potrivite pentru tăierea oricărui tip de șuncă, curcan sau rață prăjită, datorită formei lor lungi și subțiri. Lama lungă vă oferă ascuțimea necesară, iar mânerul ergonomic vă asigură un control mai bun la fiecare tăiere. Dacă doriți felii perfecte pe farfurie, cuțitul pentru feliat este alegerea evidentă.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Wasabi Black:

✅KAI se numără printre cei mai importanți producători japonezi de cuțite moderne
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai noi tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate de 57 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic.

Oțel inoxidabil 1K6

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 recent dezvoltat, cu duritate de 57 HRC. Este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom.

Mâner din lemn de pakka rezistent

Designul estetic plăcut este accentual de mânerul elegant de culoare neagră din lemn de pakka. Lemnului i s-a adăugat o rășină de bună calitate pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Bolsterul metalic integrat are o funcție de protecție, dar crește și stabilitatea și echilibrul în timpul tăierii.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv a oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului:aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, care conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, pe cuțite apar primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4260163218261
Duritatea lamei: 57 HRC
Greutate: 122 g
Lungime totală: 33,5 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 20,00 - 24,99 cm
Lungimea mânerului: 13,5 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit feliat
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.