Cuțit bucătărie pentru filetat KAI Wasabi Black Flexible 18 cm

Cod: 6761F
280 Lei 231,40 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez pentru filetat KAI Wasabi Black, din oțel inoxidabil 1K6, cu mâner din plastic impermeabil, lungimea lamei 18 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru bucătărie japonez pentru filetat KAI cu lungimea lamei de 18 cm din seria de cuțite Wasabi Blackeste ideal în special pentru uz casnic. Seria cu design minimalist este foarte ușor de utilizat și este potrivită în special pentru bucătari care caută un compromis între preț și performanță.

Cuțit pentru filetat de bucătărie are o lamă subțire, flexibilă și foarte ascuțită, pe care o veți folosi la prelucrarea și filetarea peștelui. Cuțitul pentru filetat nu poate lipsi din echipamentul niciunui pescar experimentat sau bucătar caruia îi place să pregătească mâncăruri din pește sau fructe de mare.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Wasabi Black:

✅KAI se numără printre cei mai buni producători de cuțite japoneze,
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu duritate 58 HRC și rezistență ridicată,
✅cuțit japonez autentic.

Oțel inoxidabil 1K6

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 recent dezvoltat, cu duritate 58 HRC. Este un tip foarte pur de oțel inoxidabil cu rezistență extremă la coroziune datorită conținutului ridicat de crom.

Mâner din plastic rezistent la apă

Estetica minimalistă japoneză este accentuată de mânerul negru elegant, fabricat din plastic rezistent la apă. Materialul este foarte plăcut la atingere, datorită adaosului de pudră de bambus.

Forma tipică ovală a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul și lama din oțel inoxidabil sunt complet presate și închise cu un bolster metalic, ceea ce împiedică acumularea impurităților.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu folosiți niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este necesară în special atunci când se lucrează cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu se spală în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați-le întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea ușoară sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice.În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: mânerele din plastic rezistent nu necesită întreținere specială.

Ascuțire: în timp, cuțitele vor prezenta primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandat să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura ascuțirea permanentă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit.Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masati, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4901601004311
Duritatea lamei: 58 HRC
Greutate: 84 g
Lungime totală: 30,5 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 15,00 - 19,99 cm
Lungimea mânerului: 12,5 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Plastic
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit filetat
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.