Cuțit bucătărie pentru legume KAI Seki Magoroku Red Wood 10 cm

Cod: MGR-0100P
332 Lei 274,38 Lei fără TVA
În stoc
Livrare la:
30.9.2025
Opțiuni de transport

Cuțit japonez pentru legume KAI Seki Magoroku Red Wood, din inoxidabil 1K6, cu mâner din lemn pakka roșu, lungimea lamei de 10 cm.

Informaţii detaliate

Livrare din propriul depozit
Livrare din propriul depozit
Produsele sunt livrate direct din depozitul nostru.
Livrare rapidă
Livrare rapidă
Livrare la adresă în maxim 5 zile lucrătoare.
Reducere până la 10%
Reducere până la 10%
Pentru clienții noi înregistrați, 2% reducere după înregistrare.
Toate produsele sunt originale
Toate produsele sunt originale
Cumpărăm direct de la producător sau de la distribuitorii autorizați.

Descriere detaliată a produsului

Cuțit japonez KAI pentru legume, cu lungimea lamei de 10 cm , din seria de cuțite Seki Magoroku Red Wood, cu design tradițional japonez. Designul minimalist este accentuat de oțelul inoxidabil, echilibrul bun, ascuțimea și funcționalitatea ridicată. Seria va atrage orice bucătar care dorește cuțite japoneze autentice.

Cuțitul pentru legume este indispensabil pentru pregătirea, curățarea și tăierea fructelor, legumelor și ierburilor aromatice. Datorită lamei scurte, este un instrument foarte practic și poate fi utilizat pentru lucrări deosebit de fine și detaliate. Dacă ingredientele sunt ținute corect în timpul curățării, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la apariția unor urme nedorite.

De ce să alegeți cuțitul KAI Seki Magoroku Red Wood:

✅KAI este unul dintre cei mai renumiți producători de cuțite japoneze
✅cuțitul este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii,
✅păstrează o proporție mare de prelucrare manuală,
✅oțel inoxidabil 1K6 cu rezistență ridicată,
✅extrem de ascuțit, cuțit japonez autentic.

Oțel inoxidabil 1K6

Lama cuțitului este fabricată din oțel inoxidabil 1K6 recent dezvoltat, cu duritate de 57 HRC. Datorită utilizării unui conținut mai ridicat de crom, cuțitele sunt extrem de rezistente la coroziune. Cuțitul este echipat cu un tăiș ascuțit pe ambele părți.

Mâner din lemn rezistent pakka

Mânerul minimalist din lemn compozit pakka, de culoare rușu deschis, este potrivit atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci, datorită formei sale simetrice. În lemn este adăugată o rășină de bună calitate, pentru a face materialul deosebit de rezistent la umiditate, asigurând o stabilitate mai bună și o durată lungă de viață. Bolsterul metalic asigură o prindere confortabilă și ușoară a mânerului între degetul mare și arătător.

Forma tipică de castan a mânerului asigură o prindere confortabilă și sigură. Mânerul este prevăzut cu un inel negru din polimer rezistent, care protejează mâna în cazul alunecării.

Cuțitul este fabricat integral în Japonia.

Îngrijirea cuțitelor

Tăierea: vă recomandăm să tăiați pe o placă de lemn sau plastic. Nu utilizați niciodată materiale precum sticlă, piatră sau granit, care pot deteriora permanent lama delicată a cuțitelor. Lamele cuțitelor nu sunt potrivite pentru tăierea oaselor, inclusiv oaselor de pește sau a alimentelor congelate.

Curățarea cuțitelor: înainte de prima utilizare, clătiți cuțitele cu apă fierbinte. După fiecare utilizare, asigurați-vă că ați spălat cuțitele cu un detergent delicat și că le-ați uscat cu un prosop moale. Pentru siguranța dvs., ștergeți cuțitele întotdeauna în direcția opusă corpului. Clătirea cuțitelor imediat după utilizare este esențială, în special atunci când lucrați cu alimente acide. Cuțitele japoneze nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Pentru a menține ascuțimea pe termen lung, spălați întotdeauna numai manual.

Depozitare: atunci când depozitați cuțitele, aveți grijă ca lama să nu intre în contact cu alte obiecte metalice. Acest lucru ar putea duce la deteriorări minore sau colorarea nedorită a metalelor. Cea mai bună soluție este depozitarea cuțitelor în blocuri sau pe suporturi magnetice. În cazul în care intenționați să depozitați cuțitele într-un sertar de bucătărie, procurați-vă protecții sau teci pentru lame.

Îngrijirea mânerului: aveți grijă ca mânerele din lemn să nu rămână în apă prea mult timp. Pe mâner puteți folosi din când în când o cantitate mică de ulei vegetal neutru sau de camelie, ce conferă lemnului strălucirea naturală.

Ascuțire: în timp, pe cuțite apar primele semne de uzură sub forma unei reduceri a ascuțimii, de aceea este recomandabil să ascuțiți cuțitele profesional din când în când. Pentru a asigura o ascuțire durabilă, producătorul recomandă utilizarea exclusivă a pietrelor de ascuțit tradiționale sau a pielii pentru ascuțit. Nu vă obosiți inutil cu utilizarea unui masat, acestea sunt complet inutilizabile pentru cuțitele japoneze bucătărie KAI datorită gradului ridicat de duritate.

Cuțite japoneze KAI

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
EAN: 4260163218179
Duritatea lamei: 57 HRC
Greutate: 66 g
Lungime totală: 21,5 cm
Lungimea lamei: 10 cm
Lungimea lamei (de la - până la): 10,00 - 11,99 cm
Lungimea mânerului: 11,5 cm
Material lamă: Daido 1K6
Material mâner: Lemn
Țara de origine: Japonia
Tip de cuțit pentru bucătărie: Cuțit legume
Tip oțel: Oțel inoxidabil
Tip tăiș: Flat

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Compania KAI se concentrează pe vânzarea cuțitelor japoneze de bucătărie, dar oferă și o gamă variată de produse, cum ar fi suporturi pentru cuțite, suporturi pentru tăiere și dispozitive de ascuțire. Compania a fost fondată în 1908 în orașul Seki, cunoscut pentru fabricarea sabiilor samurailor, cuțitelor de înaltă calitate și a lamelor. Marca KAI îmbină tehnicile tradiționale japoneze cu metodele artizanale și inovațiile contemporane.